Actualitate

Școlile din Orăștie ar putea intra în scenariul ROȘU

todayfebruarie 23, 2021 558

Background
share close

Începând de luni, 1 martie 2021, școlile din Orăștie și-ar putea desfășura orele de curs pe scenariul roșu.

Asta înseamnă că elevii și profesorii se vor întoarce la cursurile online.

Scenariul roșu, considerat de avarie, înseamnă că într-o localitate sunt mai mult de trei persoane depistate pozitiv la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

În acest caz, şcoala se închide, iar orele se vor face online.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a comunicat marți după amiază ratele de infectare în localitățile din județ. Orăștia înregistrează, raportat la ultimele 14 zile, o incidență a cazurilor de COVID 19 de 3,04/mia de locuitori, ceea ce ar însemna instituirea scenariului roșu.

De regulă, în zilele de joi ale fiecărei săptămâni consiliile de administrație ale școlilor sunt informate oficial de către Inspectoratul Școlar Județean cu privire la modalitatea de funcționare pentru săptămâna următoare. Dacă raportările Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara nu se vor schimba până atunci, începutul primăverii va găsi elevii și profesorii orăștieni în fața camerei web, la cursuri ONLINE.

Cu toate acestea copiii de grădiniță și de ciclu primar merg în continuare la școală chiar dacă incidența îmbolnăvirilor cu Covid este de peste 3 la mia de locuitori.

*Sursă foto: CAN Foto Video

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Mica publicitate

Mica publicitate

CHIMSPORT S.A  ORĂŞTIE Organizează interviu în vederea ocupării următoarelor posturi în cadrul activităţii de asamblare roţi de bicicletă: *MONTATORI SUBANSAMBLE *OPERATORI CNC Oferta de muncă: Salariu atractiv Tichete de masă Prime pentru evenimente speciale Calificare la locul de muncă Transport gratuit (traseu Orăştie - Chimica)             ANGAJAREA SE FACE PE PERIOADĂ  DETERMINATĂ Cererile se depun la sediul societăţii, str. Codrului, nr. 24. (proarta 2 Chimica). Informaţii suplimentare se pot obține […]

todayfebruarie 13, 2021 1185 6 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu o sa fie publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

0%