hai sa discutam

CONTACT

CONTACT

Vrei să discutăm? Completează formularul și te contactăm noi!

SC. COLOR EXPRES SRL
Asociat unic/responsabil de conducerea societății: Victor Alexandru Heiuș
Sediul social: Orăștie, Str. Gheorghe Doja, nr. 70
Responsabil editorial: Diana Alexandra Molocea
Organisme de reglementare și supraveghere: CNA (www.cna.ro), ANCOM (www.ancom.ro)

 

Postul Radio Color este un post de radio particular cu acoperire locală, care se adresează oricărei categorii de vârstă, atât din punct devedere muzical cât şi informaţional.

Programele postului (fie că este vorba de buletinele de știri ori de emisiunile de divertisment) urmăresc să reflecte adevărul și să trateze ascultătorii cu respect.

Drept urmare, imparțialitatea şi acuratețea devin primele noastre obiective.

IMPARȚIALITATEA
Toate programele Radio Color trebuie să reflecte diversitatea preocupărilor și a valorilor pe care le au ascultătorii. Postul nostru de radio e liber să ia în discuție orice temă de interes public și să o abordeze din mai multe puncte de vedere.

Temele controversate impun o abordare echilibrată și corectă, indiferent de tipul programului în care ele apar.

Realizatorii de programe ori colaboratorii contactați de Radio Color pot alege să-și exprime părerile, dar ele trebuie să fie evidențiate ca atare.

ACURATEȚEA
Toate programele postului Radio Color se bazează pe corectitudine, transparență și onestitate. Așteptările realizatorilor, ale colaboratorilor și ale publicului sunt importante în egală măsură. Oricine apare într-unul dintre programele de știri ori de divertisment va fi tratat corect și cu respect.

Natura și durata programelor pentru care solicităm diverse contribuții trebuie să fie limpezi de la bun început. Fie că este vorba de persoane publice sau de cetățeni obișnuiți, colaboratorii nu vor fi induși în eroare sau păcăliți să participe la vreo emisiune.

Excepţie fac momentele în care abordăm teme de larg interes public despre activități ilegale sau antisociale (anchete, reportaje sub acoperire, etc.)

REFUZUL DE A PARTICIPA LA EMISIUNI
Refuzul cuiva de a lua parte într-unul dintre programele noastre nu pune capăt emisiunii. Oricine are dreptul să respingă o astfel de solicitare, caz în care absența unui colaborator sau a altuia trebuie să fie explicată.

Producătorul și prezentatorul emisiunii sunt obligați să informeze ascultătorii în legătură cu opiniile persoanei contactate asupra temei aflate în dezbatere.

Unii intervievați vor încerca să îi intimideze pe realizatorii de programe ori pe reporterii care i-au contactat, fie înainte, fie după difuzarea programului. Cei care și-au tratat corect colaboratorii sunt îndreptățiți să le răspundă cu fermitate, iar postul radio îi va susține.

Nici o persoană care a acceptat de bunăvoie să ia parte la o emisiune nu poate opri difuzarea contribuției sale. În cazurile în care obiecțiile sunt însă întemeiate, ele trebuie să fie analizate atent.

Toate programele postului trebuie să respecte diversitatea locuitorilor României și să evite stereotipurile la adresa grupurilor sociale. Respectăm, de asemenea, dreptul la viața privată și normele conviețuirii civilizate. Ascultătorii trebuie să știe că temele abordate sunt alese strict din rațiuni editoriale, și nu în urma unor presiuni financiare, politice sau de altă natură.

    0%